Turbo Golf Racing Преглед | Ревюта на Xbox Series X|S

By | August 6, 2022

Едно от допълненията към Xbox Game Pass тази седмица, което остана малко под радара, беше Turbo Golf Racingкойто стартира в четвъртък, 4 август в Xbox Game Preview, което означава, че ще остане в състояние на ранен достъп за известно време.

В резултат на това това не е типичният ви преглед — засега няма да го оценяваме или нещо подобно, тъй като играта ще се промени значително през следващите 12 месеца (или колкото и дълго да остава в Xbox Game Preview програма).

И така, какво е Turbo Golf Racing? По същество това е комбинация от Ракетна лига, състезателна игра и игра на голф, в която целта ви е да разбиете голяма топка в голф игрище и да я пъхнете в дупката преди всички останали. Вие се състезавате с до осем други онлайн играчи в три малки рунда и вашата крайна позиция определя какъв вид награди ще получите. Има (безплатна) структура на Season Pass за отключване на нови допълнения към вашето превозно средство и топка, както и система Power Core, където можете да приложите максимум две надстройки, като увеличена скорост на усилване и възможност да направите топката по-подскачаща.

Геймплеят несъмнено е много забавен и е много подобен на Rocket League по начина, по който се справя, така че контролите са лесни за разбиране от самото начало. Добавянето на оръжия и бонуси добавя дълбочина, а разнообразието в курсовете означава, че ще бъдете тествани за точност, въртене, издигане и други. Плюс това, имате добавената интензивност, която идва с необходимостта да се състезавате с всички до финала, което помага да се създаде усещането за „само още една игра“ – особено като се има предвид, че мачовете обикновено продължават само около 90 секунди до две минути.

See also  The Tech Bubble is Bursting

Ако има недостатък, той е, че дълголетието не изглежда толкова страхотно в момента. Играта на играта е забавна, но поне по време на частта от Xbox Game Preview от своето съществуване, Turbo Golf Racing всъщност не прави достатъчно, за да ви примами да останете за постоянно. Има малко фанфари, включени в спечелването на мач, отключващите се предмети не са нещо специално и в крайна сметка се чувстваме така, сякаш вече сме видели всичко – дори след много кратък период от време, играно на играта.

Въпреки това Turbo Golf Racing започва обещаващо на Xbox Game Pass. Тук има някои наистина солидни основи и сме заинтригувани да видим накъде ще върви играта през следващите 12 месеца. Изтеглете го, играйте няколко игри и може да се изненадате колко приятно може да бъде.