7 най-добри безплатни игри на Xbox Series X

By | August 6, 2022

Понякога, когато искате да играете видео игра, никоя от колекцията ви в Xbox не идва веднага на ум като нещо, което искате да играете, а за тези от нас, абонирани за Xbox Game Pass, може да има твърде много безплатни игри, от които да избирате.

Може да е непосилно да изберете какво да играете, но ние ви покриваме. Ето седем от най-добрите безплатни игри за игра на вашия Xbox Series X

7. Halo Infinite

Въпреки доста трудното си стартиране, мултиплейърът на Halo Infinite остава сред най-добрите в историята на франчайза, създавайки много гладко FPS заглавие, което връща поредицата към корените на стрелбата на арена, които определят ерата на Xbox 360. Добра игра за небрежно убиване на време (и врагове).

6. Ракетна лига

Искате игра, която просто да вземете и да играете? Psyonix’s Rocket League е играта за вас. Футболната игра с бързи коли е нещо, което наистина не е съчетано в своя жанр с всичките си режими на игра, осигуряващи точния баланс между хаос и забавление, за да ви закачат.

Да се ​​движите със супер скорост, докато се опитвате да надвиете опонентите си, винаги ще бъде забавно и е безплатна игра, която трябва да играете на вашия Xbox Series X.

5. Call of Duty Warzone

Една от най-успешните безплатни игри, налични в момента на Xbox Series X, Call of Duty Warzone е страхотна игра, към която можете да се впуснете по всяко време. Комбинирайки вълнението от Battle Royale жанра със солидната игра с оръжие на Call of Duty франчайза, не е ясно защо е толкова популярен. Добавете към това сезони на съдържание и безкрайни възможности за зареждане и сте готови.

See also  Season in review: Rob Phinisee

4. Съдба 2

Когато става дума за емблематични Xbox студия, кой е по-добър от Bungie? Докато създателите на Halo може да се мотаят с PlayStation тези дни, тяхната популярна Sci-Fi MMO Destiny 2 не е така. Перфектната игра за игра с група приятели, които също търсят нещо за игра, потопете се в непрекъснато разрастващия се свят на Destiny 2 като една от най-добрите безплатни игри на Xbox Series X.

3. Apex Legends

Apex Legends стана само по-добър от първоначалното си стартиране през 2019 г. Изненадвайки света на игрите, главоломното темпо и чистата, прецизна игра с оръжие правят Apex Legends сред най-добрите безплатни игри наоколо и такава, която определено трябва да играете на вашия Xbox Series X.

2. Roblox

Може би най-известна като компютърна игра, опитът да се дефинира какво точно е Roblox е доста трудна задача поради огромното количество игри, създадени от общността, които я съставят. С някои игри в стил MMO, някои игри в стил GTA и почти всичко останало, за което се сетите, Roblox има по нещо за всеки, което го прави сред най-добрите безплатни игри на Xbox Series X днес.

1. Fortnite

Какво друго? Глобалната сензация на Epic Games, Fortnite, се харесва на геймъри от всички възрасти по целия свят и се утвърди като глобален феномен, тъй като продължава да се налага в масовата поп култура. През 2022 г. обаче Fortnite премина на друго ниво, като режимът му без изграждане прави играта по-достъпна от всякога за играчи, които нямат време да научат нейната сложна мета за поставяне на дървени дъски.