King of Avalon празнува своята 6-та годишнина с ново съдържание и събития

By | August 6, 2022

Кралят на Авалонмобилен телефон стратегия MMO от FunPlus, водещ разработчик и издател на мобилни игри, празнува своята 6-та годишнина. King of Avalon, който излезе през 2016 г., е базиран на приказката за крал Артур. Чрез укрепване на своята армия, създаване на съюзи с играчи, надграждане на техните структури и завладяване на околностите на средновековна Европа, играчите трябва да изградят силна империя от нищото. Повече от 100 милиона копия на King of Avalon са изтеглени по целия свят, което го прави бестселър в близо 70 нации.

King of Avalon, който наскоро пусна Frost & Flame актуализация и добавен актьор Орландо Блум към списъка с герои в играта, предлага уникални събития със свежо съдържание като Турнир Камелот, Празник с драконов пламък, Работилница за фойерверки, Спомен за годишнинаи още.

Играчите постигнаха впечатляващи резултати в Kings of Avalon през последните 6 години

Играчите са създали 144,1 милиона герои и 1,1 милиона съюза, събрани 94,3 милиона пъти и убити 6,29 милиарда чудовища в шестгодишната история на Avalon. 1,75 милиарда играчи са участвали в PvP битки през това време, а 88 лордове и дами са достигнали ниво 50 Stronghold, най-високото ниво на играта до момента.

See also  ON CHAIN INNOVATIONS PARTNERS WITH HIDDEN EMPIRE FILM GROUP TO DEVELOP MOBILE GAMING AND P2E INTERACTIVE NFT EXPERIENCE FOR UPCOMING HORROR FILM RELEASE 'FEAR'
Кралят на Авалон инфографика
Изображение чрез FunPlus

За мен е чест да достигна този крайъгълен камък. В непрекъснато променящата се индустрия на мобилните игри е голямо постижение да отпразнуваме 6 години непрекъснато обслужване на живо и успехказа Крис Петрович, главен бизнес директор във FunPlus.Най-новото разширение „Frost & Flame“ на играта и пристигането на Орландо Блум като герой, който може да се играе, вдъхна нов живот на King of Avalon – винаги има още, което предстои и ние нямаме търпение да празнуваме с нашите фенове

Отпразнувайте 6-тата годишнина на Kings of Avalon с ново съдържание и събития

В чест на своята 6-та годишнина, King of Avalon пуска ново съдържание и е домакин на събития като Camelot Tournament, който наскоро награди победителите в Camelot Hall of Champions: Камелот Найт: [777] Yo59 – K5202, боецът Камелот: [143] Cocott K5066и знаменитостта на Камелот: [PXA]SKULLY K5307.

В Dragon Flame Feasts лордовете и дамите могат да събират ресурси, да се бият с чудовища, да използват злато и да готвят ястия, за да получат съставки. Това повишава нивото на Alliance Feast, което води до придобиването на сандък на ниво Feast всеки път, когато индикаторът за напредък на нивото на Feast е пълен. Всички членове на Алианса могат да изпратят войски в Празничната зала, за да участват в Празника, след като е започнал.

Напредък на фойерверките King of Avalon
Изображение чрез FunPlus

Не на последно място, играчите могат да участват в a Работилница за фойерверки да запалят своите фойерверки в произволен цвят от зелено, синьо, жълто или лилаво, което ще подобри напредъка им във фойерверките и ще им даде ключове за фойерверки въз основа на цвета на техните фойерверки.

See also  След 17 месеца в неизвестност, австралийските Crown Resorts приемат залози в Сидни

След това помощният сандък може да бъде отворен от играчите, за да разкрият награди и да получат точки. Честването на 6-та годишнина включва и допълнителни дейности като Anniversary Memory, където играчите могат да влизат в системата за 14 поредни дни, за да получат специална чест за годишнината, и Фото кабина на Авалонкъдето играчите могат да споделят любимите си годишнини.

Нова ера започва в Kings of Avalon с 6-тата годишнина

Началото на Frost & Flame фаза в историята на играта съвпада с 6-тата годишнина на играта. Това чисто ново разширение на играта включва оригинален американски стил на комикси, нов режим на игра Tower Defense, където играчите трябва стратегически да разположат герои и войски, за да победят вълните на Unmelted, чисто нов опасен враг, както и нов завладяващ свят обстановка и начертайте мястото, където Unmelted се доближава до Avalon.

Орландо Блум, който дебютира в King of Avalon като герой с хитов сюжет, който сега е част от разказа на играта, е представен в тази нова актуализация. Новите играчи могат да получат безплатен достъп до сюжета на Орландо Блум, като изтеглят играта. Новата песен Баладата за Орландо и чисто новия комикс, базиран на сюжета за Орландо, наречен Nightshard: Произход току-що бяха разкрити от краля на Авалон в резултат на това сътрудничество.

Вълнувате ли се да отпразнувате 6-тата годишнина на Kings of Avalon? Кажете ни в коментарите по-долу!

За повече новини и актуализации за мобилни игри се присъединете към нашия Група WhatsApp, Група Telegramили Discord сървър. Освен това ни следвайте Google Новини, Instagram, и Twitter за бързи актуализации.