Всички работещи кодове на Hello Kitty Cafe (август 2022 г.)

By | August 6, 2022

Искате да знаете за всички работещи кодове на Hello Kitty Cafe в Roblox през август 2022 г.? Hello Kitty Cafe е най-добрата ви игра Roblox, ако искате да имате своето кафене и да го подобрявате спокойно. В тази игра трябва да украсите кафенето си и да нахраните много посетители, за да направите заведението си популярно и посещавано. За да направите това, ще ви трябва много валута в играта и предмети като Gacha Tickets, Diamonds, Sunflowers и други. Всичко това можете да получите, като изпълнявате куестове и обслужвате гостите си, но тъй като играта е сравнително нова, разработчиците често пускат кодове за награди, за да помогнат на начинаещите играчи. Можете да получите някои награди безплатно, тъй като днес ще ви разкажем за всички работещи кодове на Hello Kitty Cafe в Roblox през август 2022 г. и как да ги използвате.

Всички работещи кодове за Hello Kitty Cafe в Roblox

Всички работещи кодове на Hello Kitty Cafe (август 2022 г.) Искате да знаете за всички работещи кодове на Hello Kitty Cafe в Roblox през август 2022 г.? Hello Kitty Cafe е най-добрата ви игра Roblox, ако искате да имате своето кафене и да го подобрявате спокойно. В тази игра трябва да украсите кафенето си и да нахраните много посетители, за да направите заведението си популярно и посещавано. За да направите това, ще ви трябва много валута в играта и предмети като Gacha Tickets, Diamonds, Sunflowers и други. Всичко това можете да получите, като изпълнявате куестове и обслужвате гостите си, но тъй като играта е сравнително нова, разработчиците често пускат кодове за награди, за да помогнат на начинаещите играчи. Можете да получите някои награди безплатно, тъй като днес ще ви разкажем за всички работещи кодове на Hello Kitty Cafe в Roblox през август 2022 г. и как да ги използвате. - Rideforthefuture

Първо, искаме да изясним, че всички кодове по-долу са приложими към момента на публикуване на това ръководство. Тъй като разработчиците не посочват датата на изтичане на повечето Roblox кодове, тяхната валидност може да изтече по всяко време. Затова ви съветваме да побързате и да използвате всички кодове веднага след като прочетете ръководството.

Свързани:

Roblox: Всички работещи промоционални кодове (август 2022 г.)

Всички работещи кодове за Hello Kitty Cafe

КодНаграда
LIKEKITTYHL23 билета Gacha
LIKEKITTYXK2Талисман Помпомпури
Благодаря ти300 скъпоценни камъни
LIKEKITTYFD23 билета Gacha
LIKEKITTYKD23 билета Gacha
LIKEKITTYDD2Художествена вафлена украса
LIKEKITTYQD2Помпомпурин Фото декорация
LIKEKITTYCD2Билет Gacha
LIKEKITTYGD23 билета Gacha
LIKEKITTYED2300 диаманта
LIKEKITTYAD2Слънчоглед
LIKEKITTYBD2100 диаманта
See also  Evil Dead The Game Down? Check Server Status

Ако сте нов в играта, може да не знаете как да активирате кодове. Всичко е сравнително лесно и ето какво трябва да направите, за да използвате кодовете за награда в Hello Kitty Cafe:

  • Стартирайте Hello Kitty Cafe.
  • Натиснете бутона Gear в горната част на екрана, за да отворите менюто с настройки.
  • След това щракнете върху Код в лявата част на отвореното меню.
  • Въведете един от кодовете, които описахме по-горе, в полето за въвеждане.
  • Накрая щракнете върху Потвърди и автоматично ще получите награда.

Засега това е всичко, което трябва да знаете за текущите кодове на Hello Kitty Cafe и как да ги използвате.

Roblox вече е наличен за компютър, iOS, Android и Xbox One.