POST VOID за PS5, PS4 и Switch се отваря на 29 септември

By | August 5, 2022

Датата на стартиране на аркадния шутър от първо лице POST VOID ще отиде за PlayStation 5, PlayStation 4 и Switch на 29 септември, обявиха издателят Super Rare Originals и разработчикът YCJY Games.

POST VOID е пуснат на пазара на компютър на уебсайта в Интернет на 6 август 2020 г.

Това е снимка на играта, чрез Super Rare Originals.

  • Вдигащ адреналина екшън Хипнотична битка на дизайн на шутър от първо лице, който цени скоростта повече от всичко друго. Напълнете ръката му и стигнете до края. За да спрете да бягате, трябва да се опитате да държите краката си стегнати.
  • Без животи, без повторни опити, без повторна елиминация без успех за възстановяване на здравето на идола, така че не спирайте. Нека мълчим. Намерете оазиса на всяко ниво и го включете за произволно надграждане и поемете в хаоса. Независимо колко часа VOID има, най-ефективният начин е да получите повече пари.
  • Играчите могат да се възползват от шанса, когато способностите им са слаби – но могат да отделят известно време и да изпитат това прекрасно умение. Вие наистина стреляте в аркаден стил.
  • Насилствено кражба. Уникален и неизследван мъгла от неистов секс, POST VOID е умишлено интензивен, насилствен и хаотичен, както в геймплея, така и във визуалния си стил. Разработчиците вложиха своя странен стил и страст във всяка секунда от играта.
  • Независимо от това, след огромен успех в Steam, портовете за PlayStation и Switch за POST VOID бяха подобрени до съвършенство – и бързият геймплей на неговия бърз контролер е толкова добър, колкото клавиатурата и мишката.
  • Специално за PlayStation 5 Със специалните функции на контролерите DualSense като адаптивни тригери и хаптична обратна връзка, ще се почувствате по-включени в хипнотичния хаос от шутъри от първо лице, когато свикнете с играта на PlayStation 5.
See also  The Practicality of the M1 powered iPad Air Gen 5 (2022)