Gucci прави Майли Сайръс първия си аватар на знаменитост в Roblox

By | August 5, 2022

Майли Сайръс е най-новата знаменитост, която се присъединява към метавселената. Като рекламно лице на аромата Flora Gorgeous Jasmine на Gucci, певицата прави своя дебют в на Roblox Gucci Town като първият аватар на знаменитост на платформата. Играчите могат да играят заедно с героя на Майли, докато навигират в различни куестове и предизвикателства, а проектът бележи и първия продукт на Gucci Beauty, който влиза в играта.

Дигиталният проект Gucci Flora беше оживен с помощта на шведското студио за разработка на игри The Gang. Подобно на други аромати, базирани на метавселената, потребителите могат да се докоснат до цифрово изобразяване на парфюма с флорален аромат чрез виртуалния магазин на Gucci. Пространството е моделирано след изскачащото събитие Gucci Flora, което се проведе през януари в The Grove в Лос Анджелис.

Посетителите могат да закупят дигиталната бутилка с аромат и да я носят като раница по време на своите Roblox приключения. Като Vogue Business съобщено, цифрова GG Monogram Gucci Blondie Bag наскоро беше продадена за 325 Robux, приблизително $5, така че раницата Flora вероятно ще попадне в подобен диапазон.

Град Гучи

Спри и помириши метавселената — Парфюмът Flora води темата, тъй като посетителите на Gucci Town могат да се присъединят към лов на чистачи, за да намерят магически букви „Flora“, да спечелят награди и да отключат скрити функции в Mini Game Heights, състезателната арена на пространството. Минали награди са били присъждани на играчите въз основа на техния ангажимент, така че вероятно ще има редица предизвикателства и куестове за изпълнение. Има и място на Selfie Way, където посетителите могат да се снимат заедно с Майли Сайръс с Gucci Flora Gorgeous Жасмин на фона.

See also  Tesla is now more profitable than Ford and GM despite selling far fewer vehicles in Q1

Gucci Town стартира за първи път през май като постоянно място на лейбъла Roblox. Креативният директор на луксозната къща Алесандро Микеле настоява марката да има по-голямо дигитално присъствие, а Gucci Town позволява на потребителите да се свързват и взаимодействат с други съмишленици по начин, по който иначе не биха могли в реалния живот. Това е една от най-завладяващите общности в метавселената и Gucci едва надрасква повърхността на своя виртуален потенциал.