Amazing Bomberman е доза носталгични игри в Apple Arcade

By | August 5, 2022

Apple Arcade добави Amazing Bomberman към своята обширна каталог на мобилни игри в петък. Предпоставката е доста проста: използвайте бомби, за да взривявате блокове и в крайна сметка да победите съперничещите играчи. Просто внимавайте да се махнете от пътя на взрива на бомбата, или ще бъдете издухани от дъската. Вашият герой може да се съживява няколко пъти, но колкото повече трябва да съживявате, толкова повече пада резултатът ви.

Удивителен геймплей на Bomberman в Apple Arcade

Amazing Bomberman е динамично, състезателно ретро игрово изживяване.

Ябълка

Истинското предизвикателство е, че на дъската има други герои – независимо дали играете срещу компютъра или с приятели – които също взривяват блокове. Играта може бързо да стане хаотична. Konami също така включи предупреждение за фоточувствителни играчи поради ярките мигащи светлини на играта.

Apple Arcade добавя нови игри и актуализации на съдържанието всяка седмица. Ако се интересувате да опитате Apple Arcade, можете да получите тримесечен безплатен пробен период с покупката на ново устройство или един месец безплатно, ако се регистрирате за първи път. Отворете App Store и докоснете иконата на джойстика в долната част на екрана, за да стартирате услугата.

See also  Tim Sweeney: Epic will fight Apple and Google to keep the metaverse open