Поглед отблизо към World Of Warcraft: Dragonflight’s City, Valdrakken

By | August 5, 2022

WoW Валдракен

Това украсено със скъпоценни камъни, блестящо съкровище на град, който се намира в Талдразус, е доказателство за силата и сътрудничеството между драконите и драконите. Тези, които пътуват до град Валдракен, могат да се насладят на каскадни, лазурни водопади и спиращи дъха гледки, които гледат към близкия Тирхолд.

Този важен град действа като оживен център за всички, които посещават Драконовите острови и предоставя множество услуги. Играчите могат да посетят Аукционната къща, Занаятчийските станции, Бръснарницата, Порталите към Оргримар и Стормуинд, Аукционната къща на Черния пазар и други.

WoW портали

Едни от най-славните места за гледане са порталите към Оргримар и Стормуинд. Разположен в най-голямата сграда към центъра на града е мястото, където играчите могат да се насладят на оцветен прозорец от стъкло с цвят на морска пяна с две големи, страховити статуи, които могат да се насладят на всички, докато пътуват в Азерот.

Друг оживен център в града е Crafter’s Consortium. Тук, заобиколени от зеленина и дървета с люлякови листа, занаятчии и покровители могат да се съберат, за да усъвършенстват уменията си, да вземат поръчка за изработка или дори да преработят стоки.

Ако играчите искат да видят повече изображения на Valdrakken, те могат да разгледат официалния преглед на сайта на WoW. Можете също така да се включите в мултиплейър състезанията Dragonflight, наскоро добавени към алфа версията.

Забележка: Activision Blizzard все още е разследван от щата Калифорния за сериозни обвинения в тормоз. Твърди се, че главният изпълнителен директор Боби Котик е знаел за подобни действия в компанията си – и сам е извършил някои – и е предпазил извършителите от последствия.

Консорциумът на WoW Crafter

Call Of Duty: Vanguard & Warzone Четвърти сезон Актуализация в средата на сезона стартира на 27 юли, представяйки Терминаторите

Разработчиците на Bloodhunt променят политиката си за ранна и късна игра

Тази седмица в Bungie се завръща с дати за следващото нападение и промени в намирането на мачове

Най-новият блог за разработка на Череп и кости учи играчите повече за битката кораб-към-кораб

See also  Смарт телевизорите на Samsung са първите, които приемат облачните игри – Ревю Geek