Актуализации на живо от Игрите на Британската общност 2022, ден 8

By | August 5, 2022

Актуализации на живо от Игрите на Британската общност 2022, ден 8 Сришанкар стана голям при четвъртия си опит, след като остана шести в полето с най-доброто от 7,84 м след първите си три скока. - Rideforthefuture Сришанкар стана голям при четвъртия си опит, след като остана шести в полето с най-доброто от 7,84 м след първите си три скока.

Шивани Найк обикаля около земята на Бръмми в Бирмингам за Игрите на Британската общност. Както казват Brummies, чертите й са „превъзходни“ (брилянтни!). Както винаги, валят невероятни истории от живота на вдъхновяващи спортисти за това как правят това, което правят в своя спорт. Знаете ли как момиче, родено в Китай, се озова в Канада, за да стане златен медалист? Или истерията около Мирабай Чану на Игрите. Гледайте как драмата на CWG се развива през очите и мъдростта на Шивани, като щракнете тук.

Междувременно в Ченай магьосници на шаха от цял ​​свят се събраха за шахматната олимпиада. От Магнус Карлсен, който влезе като божество, до любовта на родния град R Praggnanandhaa, всички са там. Присъства и нашият собствен Sandip G, вплитащ поетична проза с прозрения за някои невероятни житейски истории на играчи и тактическа игра. Той не пропуска нито един удар, така че да не пропуснете значението на нито един ход. Моля, щракнете тук за историите на Sandip G.

See also  The Best Online Courses To Learn Metaverse Skills