Най-добрите телефони без игри под Rs. 50 000, с които не можете да сбъркате

By | August 5, 2022

Най-добрите телефони без игри под 50000: Ако искате добър универсален телефон под Rs. 50 000, току-що получихме няколко страхотни телефона.

Най-добрите телефони без игри под 50 000: В повечето случаи интернет списъците избират най-добрите телефони само въз основа на спецификации и само на спецификации. Тези, които излизат като победители в тези списъци, често се оказват добри само за тези, които търсят телефон за игри. Има обаче мнозинство, което търси добър универсален телефон, който да прави всичко добре. И за по-малко от Rs. 50 000, има някои страхотни телефони „не за игри“, които се фокусират единствено върху потребителското изживяване, а не просто да изпълняват игра с най-добрите й графични настройки.

Този списък включва всички наскоро пуснати телефони от водещи марки като Nothing, Apple, Google, Samsung и Oppo. Обърнете внимание, че прегледахме повечето от тези телефони и ги изпитахме сами в продължение на дълъг период от време. Следователно те не се основават само на спецификациите и характеристиките.

Най-добрите телефони без игри под 50 000

Нищо Телефон (1)

Цена: Започвайки от Rs. 32,999

Nothing Phone (1) в момента е нашият фаворит от тази партида. Освен изключителния си дизайн и тези поразително добри светлини на Glyph, това е добре закръглен телефон, който върши добре всички неща, свързани със смартфона. Той има ярък и гладък 120Hz OLED дисплей, чиста итерация на Android, добър живот на батерията, прилично бързо зареждане и набор от добре настроени камери. Честно казано, Nothing Phone (1) прави толкова много неща правилно и е нашата основна препоръка за всеки, който търси качествено изживяване със смартфон.

See also  Silver Knights’ Manny Viveiros back before Calder Cup playoff game

Google Pixel 6a

Цена: Rs. 43,999

Pixel 6a се откроява с превъзходното си изживяване с Android – това и навременните актуализации на Android са бонус. Pixel също се откроява с уникалния си двуцветен дизайн. Вътре получавате мощния чип Google Tensor, който работи бързо. OLED дисплеят е добър за гледане, а батерията от 4410 mAh е друг бонус. Зарядното устройство от 18 W може да е бавно, но имате тези брилянтно настроени 12MP + 12MP двойни задни камери, които правят някои добре изглеждащи неподвижни снимки.

Apple iPhone SE 3-то поколение

Цена: Започвайки от Rs. 41,990

Никой списък не е пълен без iPhone и нашият е украсен с iPhone SE 3-то поколение. iPhone SE изглежда стар и използва няколко остарели компонента, за да запази цената си ниска, включително неговия малък 4,7-инчов LCD дисплей. Въпреки това, чипът A15 Bionic предлага страхотна производителност и имате чифт надеждни камери отпред и отзад. Телефонът е изработен превъзходно и дори поддържа IP67 сертификат за устойчивост на вода и прах. Изживяването с iOS 15 е страхотно и е вероятно да се поддържа до iOS 20. Все пак внимавайте за живота на батерията.

Samsung Galaxy A73

Цена: От Rs. 41,999

Samsung Galaxy A73 разполага с всички основни неща. Телефонът идва с 6,7-инчов AMOLED дисплей с честота на опресняване от 120Hz. Изживяването с One UI е страхотно, въпреки че трябва да се внимава за раздуващия се софтуер. Телефонът също предлага страхотен живот на батерията и надежден набор от камери. Вие също така получавате IP67 сертификат за този! Тогава това е най-безопасният избор за повечето хора.

See also  Real-estate tech companies moved into the Fortune 500. Can they become more than money pits? - Fortune

Oppo Reno 8 Pro

Цена: Rs. 45,999

Oppo Reno 8 Pro всъщност е настоящият флагман на Oppo в Индия, но несъмнено е солиден телефон за използване. Reno 8 Pro има красив 120Hz OLED дисплей с много тънки рамки. Чипът MediaTek Dimensity 8100 Max може да стартира всяко приложение и игра с лекота, докато животът на батерията е отличен; не забравяйте бързото 80W зареждане. Неговите камери са най-добрата му част, като постоянно дават ярки и добре осветени снимки при всякакви условия на осветеност.