Тристан Томпсън извика за странен момент в премиерата на „Семейство Кардашиан“.

By | April 17, 2022

Феновете забелязаха един конкретен момент на Кардашианците‘ премиера за Тристан Томпсън. По време на премиерата Ким Кардашиян откри реклама в играта Roblox на сина си Saint, която се твърди, че показва кадри от нейната секс лента. Тя незабавно извика сестра Хлои Кардашиян да й покаже. На фона на дивия момент Томпсън, който също беше в къщата, изглежда се разтревожи от факта, че Ким иска да каже на Хлои нещо важно. Сега, зрителите се обърнаха към социалните мрежи да се пошегувам с баскетболиста и как изглеждаше малко нервен от потенциално да бъде извикан отново на Khloe.

Сейнт се качи при майка си, за да й покаже, че в играта му се появява нейната плачеща снимка. Въпреки че не можеше да разбере текста, който се появи с изображението, се предполагаше, че той рекламира връзка към допълнителни кадри от секс лентата на Ким. Веднага щом й показа играта, Ким веднага се обади на Хлои. В този момент Томпсън, който седеше наблизо с Кори Гембъл, изглежда се изнерви, вероятно мислейки, че това, което Ким откри, има нещо общо с него. Този път Томпсън (или някоя от неговите изневери) не беше тема на разговор. Вместо това Ким се обади на Хлои, за да й покаже рекламата, която се появи в играта на сина й.

Въпреки че този случай не засягаше Томпсън, наскоро той се справи със своята справедлива част от личната драма. В края на 2021 г. се появи новината, че Томпсън е изневерил на Хлои, след като възобновиха връзката си. Докато все още бяха заедно, той роди син с Марали Никълс, личен треньор. Никълс твърди, че Томпсън я е помолил да пази новините за бременността. Първоначално той отрече, че е баща на детето на Никълс, но след като резултатите от тест за бащинство потвърдиха, че той е бащата, той поднесе публично извинение на Хлои.

See also  Start Getting Ads In Free-To-Play Games

“Хлои, ти не заслужаваш това. Не заслужаваш сърдечната болка и унижението, които ти причиних”, написа той в извинение към Хлои. „Ти не заслужаваш начина, по който се отнасях с теб през годините. Моите действия със сигурност не отговарят на начина, по който те гледам. Имам най-голямо уважение и любов към теб. Независимо какво може да си помислиш. Отново, аз толкова невероятно съжалявам.” Що се отнася до това как се справя Клои след ситуацията, изглежда, че тя най-накрая затваря вратата за връзка с Томпсън. Тя каза нататък Добро утро Америка“Все още мисля, че той е страхотен човек и е страхотен баща. Той просто не е човекът за мен.”