Power Mac Center провежда летен арт лагер за деца – Back End News

By | April 17, 2022

Партньорът на Apple Power Mac Center (PMC) открива тазгодишния летен арт лагер, за да приветства децата в свят на дигитална пустиня, където те могат да развият таланта си и да преследват това, което харесват чрез технологията на Apple.

От 19 април до 30 август 2022 г., официалното обучително подразделение на PMC, PMC Business Systems Inc. (PBSI), ще предлага „Дизайн пътека за деца“ с шест специални курса, обхващащи създаване на комикси, 2D анимация, дизайн на игри с помощта на различен софтуер и изграждане на модерни филтри и 3D ефекти. Сесиите ще се провеждат онлайн за деца на възраст от 7 до 15 години.

„Децата имат активно въображение и е важно да им предоставим креативни възможности, като същевременно даваме приоритет на тяхната безопасност и благополучие на фона на пандемията. Това лято Power Mac Center прави всичко възможно, за да създаде възможности за децата да изследват идеи и да подобрят своите дигитални творчески и умения за кодиране. Ако решат да се занимават с графичен дизайн, визуална комуникация или дори кодиране в бъдеще, родителите са сигурни, че имат добра основа“, каза Маленг Рейсаг, ръководител на обучението, PMC Business Systems Inc.

Power Mac Center отваря 3 нови магазина в NCR, GenSan
Power Mac Center предлага отстъпки, гъвкави плащания за кампанията „iPhone за всички“.

Позволете на вашите деца да проектират бъдещето с въображението си днес. Наличните курсове са както следва:

 • Изкуството на комикса (7-10 години)
  Покажете идеите на вашето дете. Нека създават свои собствени комикси с драскулки, основни линии, форми и цветове. Този курс ще научи вашите деца как да увеличат своя iPad за изкуство.
 • 2D анимация с помощта на iPad (7-10 години)
  Подобрете уменията за визуална комуникация и дигитално рисуване на вашето дете. С този курс вашите деца със сигурност ще се научат как да превърнат идеите си във филм.
 • Roblox Game Design (8-12 години)
  Позволете на детето си да изгради и публикува своя собствена игра Roblox чрез Roblox Studio.
 • Създаване на уеб игри с помощта на Scratch (8-12 години)
  Развийте логическото мислене на детето си чрез кодиране. Този курс също така ще научи вашите деца как да създават интерактивни игри с помощта на Scratch – най-големият в света език за програмиране и онлайн общност.
 • 2D дизайн на игри с Stencyl (12-15 години)
  Позволете на децата си да се потопят по-дълбоко в разработката и кодирането на 2D игри. Този курс също така ще научи вашите деца как да създават компютърни игри с HTML5 и да създават игри за iOS и Android с помощта на софтуера Stencyl.
 • Изграждане на AR филтри за лица и 3D ефекти (12-15 години)
  Позволете на децата си да изпитат интересен начин за комбиниране на реалния свят с технологиите и изкуството. Този курс също така ще научи младите умове как да създават персонализирани филтри за лица в социалните медии и 3D портал.
See also  Overwatch Error LC-202 Fix, Lost Connection to Game Server

Всяка онлайн сесия продължава час и половина, провеждана в продължение на четири дни (вторник-петък). Класовете могат да се ползват на цена от P2500 на студент за курс, които могат да бъдат платени чрез уеб магазина на Power Mac Center. Налични са ограничени слотове за поддържане на ефективността на инструкциите, а резервацията е на принципа първи дошъл, първи обслужен.

PBSI предлага широка гама от творчески и технически курсове, провеждани от сертифицирани обучители на Apple, за да помогне на групи и лица да използват технологията на Apple за повишаване на производителността и уменията. За запитвания се свържете с PBSI на (632) 8553 6399 и +63 908 885 6277.