Изтичането на Fortnite разкрива следващата промяна на картата

By | June 28, 2022

Нов Fortnite течът разкри следващата промяна на картата или поне карта, която идва в близко бъдеще. Изтичането идва по пътя на HypeX, известен Fortnite изтичащ и вътрешен човек. Промяната на картата включва Temple POI между Rocky Reels и The Joneses, местоположение, за което Epic Games вече потвърдиха, че ще се промени със следващата актуализация на играта на 5 юли. По това време Epic Games не каза какво ще заеме мястото на местоположението и това не се е променило. Въпреки това, гореспоменатият изтичащ, HypeX, разсипа зърната от негово име.

За съжаление, този теч не е придружен от никакви медии на това ново местоположение. С други думи, нямаме представа как ще изглежда районът, но можем да си го представим донякъде, защото във файловете се нарича „кулата“. Така че, очевидно, ще има някакъв вид кула, което означава място с много вертикалност. С други думи, може да бъде полезен за разузнаване на района и предпочитан сред снайперистите.

Както винаги, приемайте всичко тук с недоверие. Това е теч. Въпреки това, това е изтичане на данни, което означава, че неофициалната информация по-горе идва направо от файловете на играта. С други думи, нещо, наречено “кулата”, съществува в играта, но това е всичко, което можем да потвърдим. Що се отнася до Epic Games, тя не е признала или адресирала този теч в никакво качество. Рядко коментира течове, така че не очакваме това да се промени, но ако се случи, ние със сигурност ще актуализираме историята съответно.

See also  Xbox ‘turned Marvel down’, leading to Spider-Man on PS4, exec reveals

Fortnite е достъпна – безплатно – чрез Nintendo Switch, мобилни телефони, компютър, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S и Xbox Series X. За повече информация за безплатната и популярна игра Battle Royale – включително не само последните течове и слухове, но и най-новите новини – щракнете тук.