Duo, домашният любимец на Duolingo, вече също ще ви преследва в Roblox, за да учите

By | June 28, 2022
Duo, домашният любимец на Duolingo, вече също ще ви преследва в Roblox, за да учите

Duo, домашният любимец на Duolingo, вече също ще ви преследва в Roblox, за да учите

редакция: игри / Facebook / Twitter / YouTube / Instagram / Новини / Discord / Telegram

Duolingo е най-популярното приложение за преподаване на езици в света. Един от най-известните й елементи е Duo, нейният харизматичен домашен любимец, който ви напомня, че е време за ежедневния ви урок. За да спрете да бягате от ученето и да продължите с постоянството, което тя ще ви накара да учите, Duo вече достигна метавселената на Roblox.

Чрез изявление Duolingo обяви, че от днес, Duo, бухалът Duolingo, ще нахлуе в света на Roblox. Това като част от инициатива, в която разработчиците ще могат да използват официални материали на Duolingo, за да създават преживявания в играта. Roblox.

В случай, че сте го пропуснали: Неочаквано сътрудничество! Птици Duolingo и ядосани птици ще работят заедно

Всъщност Duolingo пусна игра jam, в която разработчиците успяха да представят предложения за игри, за да се присъединят към виртуалното пространство на Duolingo в Roblox. Общо бяха избрани почти 2 дузини заглавия, на които играчите ще могат да се насладят Roblox. Моля, имайте предвид, че тези преживявания ще предлагат двойни и тройни виртуални пари за тези преживявания. Спечелените от тях пари могат да бъдат използвани във виртуалния магазин за стоки на Duolingo за закупуване на шапки, пълен костюм, раници и бебешко бухалче, което служи като виртуален домашен любимец.

„Традиционно марките, които имат активации в метавселената, създават свои собствени среди или светове, с които другите да взаимодействат. Въпреки това, в случая с Duolingo, марка, обичана от мнозина, включително Robloxискахме да създадем преживяване, което дава на феновете силата да създадат нещо с нашата марка и любимия крилат герой, Duo, за да могат да се наслаждават и да споделят с приятели“, каза Джеймс К. Кучински, креативен директор на брандинг и маркетинг в Duolingo.

See also  Mark Zuckerberg's Horizon Worlds metaverse comes to UK TODAY – and I just had a sneak peek
Duo е за вас!

Duo е за вас!

Разбирам: Duolingo ще преведе мемове и реклами, за да покаже колко забавно е да знаеш английски

Какво мислите за това ново? Вълнувате ли се от преживяванията на Duolingo Roblox? Кажете ни в коментарите.

Следвайте тази връзка, за да видите още новини, свързани с Roblox. От друга страна, тук ще намерите цялото ни покритие на Duolingo.

Свързано видео: Игри като новата от Костенурките нинджа какво трябва да играете