Bragar Eagel & Squire, PC Is

By | April 16, 2022

НЮ ЙОРК, 15 април 2022 г. (GLOBE NEWSWIRE) – Bragar Eagel & Squire, PC, национално призната адвокатска кантора за правата на акционери, разследва потенциални искове срещу Corcept Therapeutics, Inc. (CORT), Core Scientific, Inc. (CORZ) , Anavex Life Sciences Corp. (AVXL) и Roblox Corp. (: RBLX). Нашите разследвания се отнасят до това дали тези компании са нарушили федералните закони за ценни книжа и/или са участвали в други незаконни бизнес практики. Допълнителна информация за всеки случай можете да намерите на предоставения линк.

Corcept Therapeutics, Inc. (CORT)

На 8 декември 2021 г. Corcept разкри в документация до Комисията за ценни книжа и борси на САЩ, че „[o]На 15 ноември 2021 г., Компанията получи призовка за записи от Прокуратурата на САЩ за окръг Ню Джърси („NJ USAO“) в съответствие с раздел 248 от Закона за преносимост и отчетност на здравното осигуряване от 1996 г. (HIPAA) за търсене на информация относно за продажбата и популяризирането на Korlym, взаимоотношенията на Corcept и плащанията на здравни специалисти, които могат да предпишат или препоръчат Korlym и предварителни разрешения и възстановяване на разходите за Korlym.” Corcept допълнително разкри, че „[t]USAO в Ню Джърси уведоми Corcept, че разследва дали са извършени наказателни или граждански нарушения от Corcept във връзка с въпросите, посочени в призовката.”

При тази новина цената на акциите на Corcept падна с 3,71 долара за акция, или 16,91%, до 18,23 долара за акция на 8 декември 2021 г.

За повече информация относно разследването на Corcept посетете: https://bespc.com/cases/CORT

Core Scientific, Inc. (CORZ)

На 3 март 2022 г. пазарният анализатор Culper Research издаде доклад, в който се твърди, наред с други неща, че Core Scientific „е силно препродаде както своите бизнеси за добив, така и за хостинг, които сплоти в серия от съмнителни транзакции, преди да изхвърли на пазара чрез SPAC ” Освен това, Компанията се е „отказала от 180-дневното блокиране на над 282 милиона акции, което ги прави свободни да бъдат изхвърлени само 5 търговски дни“ от момента на доклада, което показва, че „вътрешните лица са изоставили всякакво преструване на грижа за миноритарните акционери. ”

See also  Givenchy Parfums празнува LGBTQIA+ общността с нови NFT произведения на изкуството

При тази новина акциите на Core Scientific паднаха с $0,72, или 9%, до $6,98 на 3 март 2022 г., като по този начин нараниха инвеститорите.

За повече информация относно разследването на Core Scientific посетете: https://bespc.com/cases/CORZ

Anavex Life Sciences Corp. (AVXL)

На 1 февруари 2022 г., преди отварянето на пазара, Anavex обяви, че фаза 3 изпитване на ANAVEX2-73 (бларкамезин) за синдром на Рет отговаря на първични и вторични крайни точки. След съобщението няколко души в социалните медии посочиха, че първичните и вторичните крайни точки са били наскоро променени. Писателят на STAT News, Адам Фойерщайн, туитира: „Anavex промени първичните и вторичните крайни точки на това проучване на Rett на 18 януари, позволявайки му да претендира за успех, когато лекарството най-вероятно се е провалило.“

При тази новина акциите на Anavex паднаха с 2,04 долара, или 15,6%, за да затворят при 11,04 долара за акция на 1 февруари 2022 г., като по този начин нараниха инвеститорите.

За повече информация относно разследването на Anavex посетете: https://bespc.com/cases/AVXL

Roblox Corp. (: RBLX)

На 3 февруари 2022 г. The Bear Cave публикува доклад, в който се твърди, че онлайн платформата на Roblox, предназначена за деца на възраст от шест до четиринадесет, е „също водещата платформа за педофили“. Докладът описва подробно различни арести и обвинения за сексуални престъпления срещу непълнолетни жертви на възраст на пет години, докато „[t]компанията е участвала в съдебни спорове и сплашвания, за да помогне да се скрият обвиненията за педофилия в платформата.” Освен това ръководителят на безопасността и модерирането на Roblox е обвинен в „особена“ активност в социалните медии, включително многобройни „харесвания“ на сексуализирани косплейъри и следене на акаунт за „косместо порно“, а бившият мениджър на социалните медии на Roblox твърди, че е водил порнографски блог, докато нает в Дружеството.

See also  Преглед на вечната надежда | Нова мрежа за игри

При тази новина акциите на Roblox се понижиха с цели 8,5% по време на търговия в рамките на деня на 3 февруари 2022 г.

За повече информация относно разследването на Roblox посетете: https://bespc.com/cases/RBLX

За Bragar Eagel & Squire, PC:

Bragar Eagel & Squire, PC е национално призната адвокатска кантора с офиси в Ню Йорк, Калифорния и Южна Каролина. Фирмата представлява индивидуални и институционални инвеститори в търговски, ценни книжа, деривати и други сложни съдебни дела в държавни и федерални съдилища в цялата страна. За повече информация относно фирмата, моля, посетете www.bespc.com. Адвокатска реклама. Предишните резултати не гарантират подобни резултати.

Информация за връзка:

Брагар Игъл и Скуайър, PC
Брандън Уокър, есквайр
Александра Б. Реймънд, есквайр
(212) 355-4648
[email protected]
www.bespc.com

Bragar Eagel & Squire, PC Is НЮ ЙОРК, 15 април 2022 г. (GLOBE NEWSWIRE) – Bragar Eagel & Squire, PC, национално призната адвокатска кантора за правата на акционери, разследва потенциални искове срещу Corcept Therapeutics, Inc. (CORT), Core Scientific, Inc. (CORZ) , Anavex Life Sciences Corp. (AVXL) и Roblox Corp. (: RBLX). Нашите разследвания се отнасят до това дали тези компании са нарушили федералните закони за ценни книжа и/или са участвали в други незаконни бизнес практики. Допълнителна информация за всеки случай можете да намерите на предоставения линк. - Rideforthefuture
Bragar-Eagel-Squire.png