Мобилен телефон, избран за Световните игри флаг Изпращане е насрочено за 27 юни, следващия Пенсакола

By | June 23, 2022

МОБАЙЛ, Алабама (WKRG) — Градът на мобилните устройства беше избран за домакин на празненство за Световните игри през 2022 г., които ще се проведат в Бирмингам от 7 до 17 юли като част от „The Team RWB Old Gold Relay to The World Games 2022, представени от Airbus.”

В понеделник, 27 юни, ще има тържество в 9 сутринта в парка Марди Гра, за да изпрати американско знаме по пътя към следващия град Пенсакола, Флорида. Това е част от 44-дневен преход, който започна около месец преди, в цялата страна над 15 щата от Вашингтон до Бирмингам в очакване на церемониите по откриването.

Тържеството ще бъде водено от организацията за подкрепа на ветерани Team Red, White and Blue, докато „Щафетата от старото злато“ ще включва хиляди американски военни ветерани, носещи американския флаг по маршрут от 3100 мили.

Кметът на мобилните телефони Санди Стимпсън се присъединява към официалните лица на World Game, местните спонсори и други оратори, за да покажат подкрепата си за TWG Birmingham, както и да подчертаят важността на Old Glory Relay, според съобщение.

След приключване на тържеството ветераните ще се отправят на север по Роял Стрийт по пътя си към Пенсакола. TWG моли всички жители на Mobile „да излязат и да се насладят на музиката и другарството като [they] празнуват [the] участието на общността в това уникално международно събитие.”

Световните игри празнуват своята 40-та годишнина от мултиспортното международно събитие. Световните игри, които се провеждат от 7 до 17 юли, предоставят възможност на спортисти от цял ​​свят да се състезават и да медалират в 34 различни спорта с участието на повече от 3600 спортисти от над 100 страни.

See also  Games Inbox: How to save Halo Infinite

Билетите се продават, докато клиентите, желаещи да присъстват на Световните игри, имат възможност да избират билети по спорт, ден и място. Продават се и билети за церемонията по откриването, която ще се състои на стадион Progressive в конгресния комплекс Бирмингам-Джеферсън.

Мобилен телефон, избран за Световните игри флаг Изпращане е насрочено за 27 юни, следващия Пенсакола МОБАЙЛ, Алабама (WKRG) — Градът на мобилните устройства беше избран за домакин на празненство за Световните игри през 2022 г., които ще се проведат в Бирмингам от 7 до 17 юли като част от „The Team RWB Old Gold Relay to The World Games 2022, представени от Airbus.” - Rideforthefuture
Тържеството ще се състои в Mardi Gras Park, разположен на 104-148 Royal St. в 9 часа сутринта в понеделник, 27 юни.

Можете да останете пред всички актуални и местни новини по крайбрежието на Персийския залив. За да получите най-новите новини от Mobile, Baldwin County и Pensacola, изтеглете приложението WKRG News 5 News и не забравяйте да включите push сигнали.