Дивечът и рибата насърчават прегледа на регулациите и поздравяват с почетното споменаване на Уайоминг – Sheridan Media

By | June 23, 2022
Дивечът и рибата насърчават прегледа на регулациите и поздравяват с почетното споменаване на Уайоминг – Sheridan Media The Wyoming Game and Fish насърчава риболовците да вземат копие или да прегледат Правилата за риболов от 2022 г. онлайн, преди да тръгнат. - Rideforthefuture
(Снимката е предоставена от отдела за дивеч и риба в Уайоминг) — Аби Густафсън, Банер, WY “Scouting Marten”

The Wyoming Game and Fish насърчава риболовците да вземат копие или да прегледат Правилата за риболов от 2022 г. онлайн, преди да тръгнат.

Game and Fish направиха някои промени в тазгодишните разпоредби, включително разширяване на зоната за улов и пускане и само за изкуствени мухи и примамки в Северния език в Националната гора Bighorn. PDF копие на Правилника за риболов от 2022 г. можете да изтеглите тук.

Бюлетинът за риболовци в региона Шеридан за 2022 г. беше пуснат заедно. Бюлетинът включва снимки, информативни статии и резултати от проучвания от рибарския екипаж на района Шеридан за водите в североизточната част на Уайоминг. Копие на бюлетина, както и бюлетини от други региони в Уайоминг можете да намерите тук.

Game and Fish също поздравиха Аби Густафсън от Banner, WY. за спечелване на почетно споменаване в 2023 Wyoming Game and Fish Department Conservation Stamp Art Show.

Темата на 39-то годишно състезание беше тихоокеанската куница. Петдесет и шест артисти от 16 щата изпратиха 59 заявки. Победителят в конкурса за опазване на печати за 2023 г. беше Дан Андрюс от Денвър, Колорадо.

See also  Leaked gameplay shows Ubisoft’s Fortnite-style PvP game ‘Project Q’