„Нямахме представа какво ще се случи“

By | June 23, 2022
„Нямахме представа какво ще се случи“ През последните 15 години семейство Кардашиан са едно от най-известните семейства пред камера и извън него. Ключът към поддържането на семейството е достъпът — безпрецедентен достъп. - Rideforthefuture

През последните 15 години семейство Кардашиан са едно от най-известните семейства пред камера и извън него. Ключът към поддържането на семейството е достъпът — безпрецедентен достъп.

Това означава, че снимачният екип на новата поредица на Hulu, просто озаглавен „The Kardashians“, оглавяван от оператора Травис Лабела, трябваше да бъде „готов за всичко във всеки един момент, ако се появи сюжет“, казва DP.

Още от Variety

LaBella работи с шоурънъра Даниел Кинг, за да издигне прясно форматирания сериал за новия си дом в Hulu. „Нашият цялостен подход беше да направим шоуто да изглежда много по-кинематографично – да надстроим и издигнем камерите, обективите и облика на интервюто“, казва Кинг.

Често Лабела не знаеше какво ще се случи и нямаше време да постави сцени. Използвайки инструменти, включително камери за дронове, той подходи към стила на заснемане като „повече летят по стената“, казва той. „Не искахме да осветяваме прекалено сцените. Ставаше дума за възприемане на естествения стил.” Единствено по време на седящи интервюта той можеше по-лесно да състави рамката и да отразява стиловете на индивидите.

Докато шоуто обикновено се снима в делнични дни, уикендите не винаги са изключени, Кинг казва: „Ако семейството имаше нещо, което се очакваше там, където иска да снима, тогава имахме екип, който може да се обедини и да получи тези спонтанни моменти.“

Насоките на ЛаБела за това до кои членове на семейството ще има достъп и къде предоставят свободна рамка, но това също може да се промени драстично в един момент.

Един пример е телефонно обаждане в Епизод 1, с Ким се приготвя за нейното участие в „Saturday Night Live“. Когато синът й Сейнт разкрива, че във видеоиграта Roblox се споменава „нова“ нейна секс лента, включваща неиздадени кадри от оригиналната й лента от 2007 г., тя се обажда на юридическия си екип и не може да скрие колко разстройваща намира ситуацията.

See also  New Xbox Job Listing Hints at More Acquisitions After Activision Blizzard

Как ЛаБела подхожда към тези сцени?

„Има няколко момента, в които съм по-строг с нея, за да вляза в нейното емоционално пространство, но когато семейството [sister Khloé and mom Kris Jenner] напуснете, отидох широко, за да покажа цялата стая. Просто тя седи там, сама и има дрехи на пода. Също така се опитвам да подчертая някои от тези моменти, показвайки обекта в пространствата – и вие оставяте камерата да диша малко.”

DP нямаше представа какво ще се случи, когато Травис Баркър се обади на Крис Дженър - Кредит: HULU

DP нямаше представа какво ще се случи, когато Травис Баркър се обади на Крис Дженър – Кредит: HULU

HULU

В друг епизод ЛаБела е в кола с Хлое и Крис. Крис се обажда от Травис Баркър, обяснявайки как ще предложи брак на Кортни Кардашиян. „Нямахме представа какво ще се случи и една от най-големите истории за сезона щеше да се случи“, казва Лабела. „Беше огромно и усещаш тежестта на момента. Беше малко по-грубо – нямахме много камери [given] какво ще донесе сцената – но поне имахме едно търкаляне.”

Но когато ЛаБела е на едно място и нещо друго се случва с друг член на семейството, тогава се намесват други членове на екипа. „Днес е страхотен пример“, казва Кинг. „Започнахме деня с интервю с Крис. Докато приключвахме, получих обаждане от Къртни и каза, че тя е на път да направи подкаст, а това не беше в нашия график. Но ние имаме камери за продуценти – и продуцент, който може да снима, микрофон и продуцира, когато е необходимо.”

Най-доброто от разнообразието

Регистрирайте се за бюлетин на Variety. За най-новите новини, следвайте ни във Facebook, Twitter и Instagram.

See also  Thinking about buying stock in Geovax Labs, Bimi International Medical, Pinterest, Exela Technologies, or Roblox?

Щракнете тук, за да прочетете цялата статия.