Дебаниране на Roblox с лесни стъпки през 2022 г. Ето съвети и трикове, които да ви помогнат да останете без забрана

By | June 23, 2022

Table of Contents

Статистиката показва, че играта Roblox става изключително популярна. Към юни 2020 г. Roblox е изтеглен 383 милиона пъти в Google Play и iOS, което е значително постижение. В резултат на това Roblox гарантира, че платформата остава безопасна зона за всеки, който я използва, поради което акаунтите са временно или постоянно забранени.

Ако акаунтът ви е бил забранен по грешни причини от която и да е игра и не сте сигурни какво да правите по-нататък, това ръководство ще ви покаже как да дебанирате Roblox. Нека първо разберем защо Roblox трябва да забрани своите играчи.

Защо играчите на Roblox забраняват?

Roblox забранява потребителите, които нарушават правилата, за да поддържат общността весела и функционална. В резултат на това най-очевидната причина за първоначалната забрана на вашия акаунт е, че не сте спазвали условията на Roblox и правилата за поверителност на играчите. Въпреки това, преди акаунтите в Roblox да бъдат забранени, те получават предупреждение. Така че можем разумно да предположим, че преди да ви забранят, модераторите анализират вашето нарушение и решават дали да ви отменят или не. Това включва не само правилата на играта, но и нормите на общността и условията на услугата.

Ако нарушите някое от правилата, може да бъдете спрян или забранен. Това, което се счита за задействаща забрана на платформата активност, е:

 • Да бъдеш неуважителен
 • Дискриминиращо
 • Разкриване на лична информация
 • Тормоз или кибертормоз
 • Представяне на някого
 • Използване на Roblox за запознанства цели
 • Показване на сексуално съдържание
 • Нарушаване на местни, национални или международни закони
 • Продажба, търговия или раздаване на Robux, цифрови стоки или кодове за игри извън официалните канали на платформата Roblox

Да бъдеш неуважителен

Roblox очаква играчите да имат взаимно уважение един към друг. Обиждането, използването на нецензурни изрази или неуважителното поведение може да доведе до спиране или забрана.

Дискриминация

Всяка форма на дискриминация не се толерира в платформата. Ще бъдете забранени, ако използвате дискриминационен език или унизителни обиди към някого. Не трябва да не уважавате играчите въз основа на тяхната възраст, пол, сексуална ориентация, произход, религия, социално-икономически статус, политически убеждения, език, физически характеристики или умствени или физически увреждания.

Разкриване на лична информация

Разкриването на нечия лична информация може да доведе до забрана на акаунта ви в Roblox. Трябва да запазите личните си данни поверителни, но ако разкриете нечие пълно име, адрес, парола, имейл адрес или друга лична информация, акаунтът ви в Roblox ще бъде забранен.

See also  GameSir reveals X3 Cooled Mobile Controller designed for Cloud Gaming

Тормоз или кибертормоз

Неприемливо е използването на платформата за тормоз, преследване, заплаха, унижение, нападение или злоупотреба с някого. Ако насърчите друг играч да участва в подобно поведение, това ще доведе до забрана на акаунта в Roblox.

Представяне на някого

Нямате право да използвате самоличността на друго лице в платформата. Представянето на знаменитост, друг геймър, полиция или други хора или компания е забранено. Това ще доведе до забрана на акаунта в Roblox.

Използване на Roblox за запознанства

Roblox определено не е алтернатива на Tinder или Hinge и нито може да се използва за тази цел. Ако Roblox установи, че търсите партньор за запознанства, това ще доведе до забрана на акаунта в Roblox.

Показване на сексуално съдържание

Всяка размяна или използване на сексуално съдържание ще доведе до забрана. Roblox приветства и непълнолетни играчи, следователно създаването на неподходящо облечен аватар, използване на изричен език или поведение по вулгарен начин ще доведе до забрана на акаунта в Roblox, временно или постоянно.

Нарушаване на местни, национални или международни закони

Нарушенията на закона се наказват строго. Това включва хакване на Roblox, измама, фишинг, пламване, експлоатация, спам, измама, изнудване или по друг начин злоупотреба с платформата.

Продажба, търговия или раздаване на Robux, цифрови стоки или кодове за игри извън официалните канали на платформата Roblox

Преходи, включващи Robux, цифрови стоки, Roblox игри, групи или игрови кодове, са разрешени само чрез официални средства на сайта на Roblox. Ако участвате в тези преходи чрез групи в Roblox, чат или уебсайтове на трети страни, това ще доведе до забрана на акаунта в Roblox.

Как да разбанирам акаунта в Roblox?

Има два доказани начина да дебанирате акаунта си в Roblox, ако сте получили глоба по грешни причини.

Метод 1: Разбанете Roblox, като се свържете с поддръжката на Roblox

Дебанирането на Roblox може да стане по два начина.

 • Изпратете имейл до [email protected]
 • Попълнете формуляр в полето за услугата на Roblox, разказвайки за проблема си.

Поговорете с екипа за поддръжка на Roblox, като попълните този формуляр. Започнете процедурата за дебаниране на акаунта, като направите това:

Ето как да дебанирате Roblox през 2022 г. с лесни стъпки!

След като посетите страницата за поддръжка, ще бъдете помолени да въведете вашата дата на раждане ММ/ДД/ГГГГ формат. След като попълните това, действителният формуляр за поддръжка ще се появи на екрана, където трябва да включите следната информация.

 • име
 • Имейл адрес
 • Потребителско име
 • Устройството, което използвате, като Xbox, Mac и други подобни
 • Категория за поддръжка – Изберете Модерация
 • Опишете подробно проблема, който имате и защо сте били забранени погрешно
 • Изпратете формуляра и изчакайте
See also  Games on Apple and Peacock this weekend
дебаниране на roblox

Имайте предвид, че след като обжалването ви бъде прегледано и решението е взето, Roblox няма да го промени.

За да бъде жалбата ви успешна, трябва подробно да изложите своя случай и също да прочетете Правила на общността на Roblox. Те ще го оценят и ще решат дали да продължат със същото действие за модериране или не. Във всеки случай поддръжката на Roblox получава голям брой доклади всеки ден, така че може да отнеме известно време, докато те проучат проблема ви.

Метод 2: Разбанете Roblox, като се свържете с Roblox Game Mods

Отидете до профила на създателя на играта и изберете „Изпращане на съобщение“. Малко можете да направите, ако сте наясно, че сте нарушили правилата. Като алтернатива, ако не сте били забранени чрез IP, винаги можете да използвате вторичен акаунт, за да играете Roblox, докато забраната за време не бъде отменена.

Метод 3: Дебаниране на Roblox чрез използване на VPN

В случай, че вашият акаунт в Roblox получи IP забранен, винаги можете да се грижите за VPN. Процесът е прост за повечето геймъри. Има няколко VPN приложения, налични в Play Store и App Store. Можете просто да инсталирате VPN и да го активирате и да продължите да играете на Roblox. Забележка: Това работи само когато попадате в категорията IP ban.

Какви са различните видове забрани на Roblox?

В момента има три вида забрани на Roblox. Въпреки това, преди да бъдете забранени, има нещо, което трябва да се уверите, което е дали наистина нарушавате правилата или това е просто грешка на AI на играта? За щастие Roblox улеснява обжалването, ако нещо се обърка във вашата игра от тяхна страна. Но първото и основно правило е честно казано, докато им пишете.

Временни ли са забраните на Roblox?

Забраната на Roblox има временен, както и постоянен характер.

При временна забрана на Roblox може да загубите достъп до официалното приложение или уебсайт на Roblox. Въпреки това, ще видите следното известие, указващо периода на забрана на вашия акаунт в Roblox.

Колко време отнема забраната на Roblox?

 • Еднодневна забрана: Както казва името, няма да можете да влезете в акаунта си в Roblox в продължение на 24 часа.
 • Тридневна забрана: По същия начин ще загубите достъп до вашия акаунт в Roblox за 72 часа.
 • Едноседмична забрана: Профилът ще бъде спрян за поне една седмица.
 • Забрана за две седмици: В този случай може да решите да направите кратка почивка от играта.
See also  Which Of These Xbox 360 Limited Edition Consoles Is Your Favourite? - Talking Point
Ето как да дебанирате Roblox през 2022 г. с лесни стъпки!

В гореспоменатите сценарии можете или да изчакате периодът да премине, или директно да се обърнете към екипа да дебанира акаунта ви в Roblox.

Постоянни ли са забраните на Roblox?

Има няколко забрани, наложени от Roblox, които са постоянни по своя характер, при които акаунтът на играча първоначално е деактивиран, а по-късно е забранен за постоянно да играе играта. След прекратяване в повечето случаи той става трайно невъзстановим.

Какво е забрана на Roblox Games Server?

Ако сте играли на сървър за игри на Roblox и сте били внезапно забранени, възможно е член на модериращия персонал да е съобщил за вашия акаунт. Въпреки това, трябва да бъдете предупредени предварително.

Във всеки случай тази форма на забрана се прилага само за определен сървър, където няма да можете да играете, освен ако не поискате дебан от представител на акаунта.

Какво представляват IP и Poison ban?

Нарушаването на Общите условия на Roblox може да доведе до забрана на IP или Poison, в един от случаите вашият акаунт в Roblox може да бъде временно спрян. Въпреки това, в последния, това може да доведе до пълна и завинаги забрана на акаунта в Roblox.

дебаниране на roblox,

Какво е изтриване на акаунт или прекратяване на акаунт в Roblox?

Това е последният етап от забрани, които Roblox налага на своите геймъри. Следователно, ако акаунтът ви бъде изтрит, не остава надежда за вас – всичко свърши. Не чакайте състоянието на модериране на вашия акаунт да се промени. Най-вероятно сте направили нещо наистина нередно, за да стигнете до този етап.

Колко предупреждения получава човек, докато забраната на Roblox не бъде ударена?

Ще получите две предупреждения, преди да бъдете забранени. При третото предупреждение акаунтът ви ще бъде спрян.

Постоянна ли е забраната на Roblox?

Да, Roblox може. Това обаче не е обичаен случай. Ако ви забранят за постоянно. Сигурно сте направили нещо изключително против политиката им. Можете да опитате да дебанирате Roblox, като следвате методите, отбелязани по-горе.

Какво означава неактивен статус в Roblox?

Акаунт, показващ статус като неактивен, означава, че е бил забранен завинаги.

Обобщавайки

Е, Roblox е забавен за игра. Въпреки това, докато играете, е необходимо да се спазват определени мерки, за да не загубите достъп до акаунта си или просто да го забраните. Двата метода за дебаниране на Roblox са изпробвани и тествани, така че ще решат проблема ви. И ако имате какво да споделите за това как сте дебанирали акаунта си от Roblox, моля, споделете го в секцията за коментари.

Е, това е почти от наша страна. За повече подобно съдържание посетете уебсайта. Също така, не забравяйте да проверите „Как да шпионирате Instagram безплатно без парола?“