A Plague Tale: Requiem Brings Back Rats на 18 октомври за PS5

By | June 23, 2022

A Plague Tale: Requiem ще излезе за PS5 на 18 октомври 2022 г., беше потвърдено. Издателят Focus Entertainment сподели новините по време на предаване на живо, фокусирано върху играта, като ни даде най-новия ни поглед към продължението на A Plague Tale: Innocence. Вижте го по-горе. Кадрите показват някои нови герои, оръжия и способности.

Играта е достъпна за предварителна поръчка на PS Магазин сега за £49,99/$59,99 и ще получите достъп до „изключителна кожа за арбалет, допълнителна козметика за Amicia и бонус материали за изработка“, ако решите да го направите, когато бъде пуснат.

„В тази нова разширена последователност на геймплея проследете Амисия и Хюго, докато си проправят път през масивна охра червена кариера, препълнена с войници, нетърпеливи да ги заловят. За щастие, дуото има много нови трикове в ръкава си и не се отклонява от да си цапат ръцете. Гледайте как се развива всичко и се пригответе да се впуснете в тяхното сърцераздирателно пътуване в брутален, спиращ дъха свят и да откриете цената на спасяването на онези, които обичате в отчаяна борба за оцеляване.”

See also  First Internet Bank Named 2022 Top Workplace by Indianapolis Star