Asus ROG Phone 6 може да победи лаптопите за игри с тази функция! Проверете този теч

By | June 23, 2022

Asus ROG Phone 6 може да получи дисплей с честота на опресняване от 165 Hz заедно с чипа Snapdragon 8+ Gen 1. Виж това.

Asus ROG Phone 6 ще се появи скоро и може да има функция, която да вълнува най-много геймърите. Въз основа на последния теч изглежда, че ROG Phone 6 ще получи дисплей с честота на опресняване от 165Hz. И това няма да е LCD дисплей – това ще бъде OLED панел с висока скорост на опресняване. Телефонът ще използва и по-бързия чипсет Snapdragon 8+ Gen 1. Телефонът ще наследи ROG Phone 5s, който беше пуснат в Индия по-рано тази година като последното представяне на Asus от серията ROG.

ROG Phone 6, според информацията, споделена от съветника Мукул Шарма, ще разполага с 6,7-инчов FHD+ OLED дисплей с честота на опресняване от 165Hz. Това означава, че телефонът е малко вероятно да изпусне дебелите си рамки отгоре и отдолу и също така може да запази сходния форм-фактор. Този дисплей ще бъде мега надграждане спрямо предишния 6,7-инчов дисплей на ROG Phone 5s, който предлага само честота на опресняване от 144Hz. Повечето мобилни игри не поддържат честота на опресняване от 144 Hz и с дисплея от 165 Hz остава да видим дали можем да видим някакви промени.

ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО: Asus току-що пусна геймърски ТАБЛЕТ, който може лесно да играе GTA 5! Това струва в Индия

Изтекоха подробности за Asus ROG Phone 6

Заедно с дисплея, ROG Phone 6 ще получи по-бързия Snapdragon 8+ Gen 1, което не е изненада, като се има предвид, че серията ROG Phone е свързана с предлагането на максимални спецификации. Чипът Snapdragon 8+ Gen 1 е по същество подобрена версия на Snapdragon 8 Gen 1, която обещава по-добра енергийна ефективност и леко повишена производителност. Следователно потребителите трябва да виждат по-добър живот на батерията на ROG Phone 6 спрямо ROG Phone 5.

See also  Press Play Gaming Lounge debuts new virtual reality experience - WISH-TV | Indianapolis News | Indiana Weather

Изтичането също така казва, че телефонът ще се предлага с до 18GB RAM и до 1TB съхранение. Телефонът ще стартира и с Android 12 от кутията. Твърди се, че телефонът има подобна настройка с 64MP LED тройна камера, като основната камера има функция OIS. Можете също да очаквате да видите Advanced Gaming Triggers на Asus, които биха могли да предложат много по-добро изживяване. Телефонът може да се доставя с батерия от 6000 mAh, която може да използва същото решение за бързо кабелно зареждане от 65 W.

Въпреки че това са спецификациите на ROG Phone 6, се казва, че Asus работи и върху ROG Phone 6 Pro. Нямам представа какво ще предложи Pro версията, но Asus може да използва своите трикове с двоен екран, които сме виждали на някои лаптопи ROG.