Предупреждение за пътуващи преди празниците; NSW съобщава за 26 смъртни случая от коронавирус; Тийнейджър умира след преобръщане в предполагаемо открадната кола; Бил Козби е признат за виновен в граждански процес; Crown Sydney получи условен лиценз за игри; Бившият олимпийски треньор по плуване Дик Кейн е арестуван заради исторически обвинения в сексуално насилие

By | June 22, 2022

Полицията на NSW дава повече подробности за твърденията за сексуално насилие от олимпийския треньор по плуване Дик Кейн.

Изпълняващият длъжността суперинтендант Крис Никълсън каза, че първото обвинение е направено миналата година от жена, която твърди, че е била насочена, докато е била ученичка в училище по плуване в средата на 70-те години.

След това се появи втора жена и Strike Force Coco започна разследване.

Никълсън каза, че полицията ще твърди, че момичетата са били на възраст 16 и 17 години по време на предполагаемите престъпления, които са извършени “на редица места в и около южния район на Сидни”.

Предупреждение за пътуващи преди празниците; NSW съобщава за 26 смъртни случая от коронавирус; Тийнейджър умира след преобръщане в предполагаемо открадната кола; Бил Козби е признат за виновен в граждански процес; Crown Sydney получи условен лиценз за игри; Бившият олимпийски треньор по плуване Дик Кейн е арестуван заради исторически обвинения в сексуално насилие Полицията на NSW дава повече подробности за твърденията за сексуално насилие от олимпийския треньор по плуване Дик Кейн. - Rideforthefuture

Кейн е обвинен в девет престъпления – седем обвинения за плътски познания от учител на момиче на възраст 10-17 години и три обвинения в непристойно посегателство.

Отказана му е гаранция.

Никълсън също говори за “смелостта и храбростта” на предполагаемите жертви и имаше послание за други оцелели.

„Бих искал да кажа на всички оцелели от сексуално насилие, живеещи в нашата общност, че полицейските сили на NSW искат да чуят вашата история“, каза той.

See also  Imageneria Launches Multiple Hats - A New 3D Printable NFT Collection