Републикански сенатор Тед Крус е кит за микротранзакции в игрите

By | June 22, 2022

Сенатор Тед Крус

Снимка: ЧАНДАН КАННА (Getty Images)

Сенатор Тед Крус е човек, който бях аз, за ​​да изброя всички негови политически и морален недостатъци би се бъда задържане ти за часове. Той също е, както повечето от нас, някой, който играе видеоигри и как ги играе няма да е изненада за никого.

Ето малък откъс от последния епизод на собствения подкаст на Круз, който той управлява със съ-водещия Майкъл Ноулс:

Този клип и цитатите по-горе липсват малко от разговора; действителният сегмент от неговия подкаст работи малко по-дълго и Круз казва изцяло (премахнах малко, където излизат извън темата):

Видеоигрите са създадени да предизвикват пристрастяване. Сега съм нещо като геймър, не съм геймър като хардкор Twitch стриймъри и не правя масовите мултиплейър игри…не ми харесва, когато можете да купувате артикули в играта и да сортирате да направите своя характер по-силен или да получите предимства.

Сега ще си призная, когато играя някои игри, понякога ще си го купувам, защото е по-забавно, ако изведнъж героят ви има много повече страхотни неща, които ще ви отнеме шест месеца или година, за да изградите. Така че понякога ще, добре, ще похарча 20 долара и ще си купя, знаете ли, сандък със съкровища, пълен с монети, защото тогава мога да ги похарча, за да получа страхотни неща в играта.

Като един отговор към горния туит казва: „Никога не съм чувал републиканската икономическа политика да е обобщена толкова накратко“.

За протокола, докато това изглежда така бързо преминаване през определението за „лицемерие“, нещо, което сенаторът не е чуждза контекст клипът всъщност е част от по-дълъг разговор, където Крус по същество казва това, докато той ще харчи пари, за да стигне по-бързо в предната част на линията, той смята, че да има неща като кутии за плячка в игри, насочени към деца, е много лоша идея.

See also  Stranger Things Season 4 Review - Forget Whatever You Remember About This Show