Roblox може да идва в Quest 2 – ето какво знаем

By | June 21, 2022

В момента можете да играете Roblox чрез VR, ако притежавате компютър за игри и поддържани VR слушалки. Въпреки това, слуховото съобщение дразни съвсем различно, по-завладяващо игрово изживяване чрез Meta Quest 2.

Bloxy News, посветен на всички неща за Roblox, туитира, че популярната игра за изграждане на света скоро ще дойде в метавселената и че предстои официално съобщение.

Марк Антъни Рамирес

Марк е прекарал 20 години като хедлайнер на комедийни предавания в цялата страна и е участвал в ABC, MTV, Comedy Central, Хауърд Стърн, Food Network и Sirius XM Radio. Той е писал за всяка тема, която можете да си представите, от запознанства, семейство, политика, социални въпроси и технологии. Той написа първите си технически статии за вече несъществуващите Dads On Tech преди 10 години, а страстта му към комбинирането на хумор и технологии се разраства под ръководството на екипа на Laptop Mag. Склонността му да събаря нещата и да ги изгражда отново не направи Марк популярен у дома, обаче, когато се сдоби с легендарния Commodore 64, страстта му към всички неща в технологиите се задълбочи. Тези дни, когато не снима, редактира кадри, не бърка с камери и лаптопи или на сцената, може да бъде намерен на бюрото си да закусва, да пише за всичко технологично, нови вицове или сценарии, които мечтае да заснеме.