Игра LXIV Тема: Royals at Athletics

By | June 18, 2022

Royals спечелиха два поредни мача. Обикновено това би било незабележимо. Но това са Канзас Сити Роялс от 2022 г. и това е едва петият път от малко повече от една трета от сезона, когато успяват да постигат толкова оскъдни височини. Ако спечелят отново тази вечер, това ще бъде едва третият път, когато печелят три поредни. Те не са спечелили четири поредни победи.

Салвадор Перес помага за реализирането на този печеливш удар, който улови .276/.323./603/.926 през месец юни. Това го прави най-горещият нападател в отбора и 44-и в целия бейзбол. Не е зле. Те ще се нуждаят от него днес, защото стомната, която хваща могилата, няма да бъде високо в списъците на никого.

Брад Келър започна силно сезона, но той имаше серия от груби стартове, които отново поставиха под въпрос ефективността на Кал Елдред, сякаш трябваше да бъдат разпитани отново. Последният път, когато Келър позволи по-малко от три ръна в мач, беше първият му старт на май. Той наистина имаше качествен старт преди две седмици срещу Торонто, допускайки само три на шест ининга, но миналата седмица той се отказа от пет ръна и дори не избяга във втория ининг срещу долния Балтимор Ориолс.

От своя страна, А ще стартират левичар Коул Ървин. Ървин, известен с това, че позволява на биещите да вкарват топката в игра. Той получи първия си шанс да се присъедини към ротация на пълно работно време за Оукланд във висшата лига миналата година, беше стабилен и го подкрепя отново тази година. Добрата новина, ако има такава, е, че той беше разтърсен от Пазителите в последния си старт. Той се отказа от четири спечелени ръна в 5,2 ининга и понесе загубата. Членовете на кралското семейство биха искали да видят подобен резултат днес.

See also  Nobody Saves The World Review (PS5) - Nobody Saves The World, Or Whobody Saved The World?

Състави