Актуализацията на eFootball 1.0.0 вече е на живо с важни поправки за PS4, PS5 Footie заглавие на Konami

By | April 14, 2022

Актуализацията на eFootball 1.0.0 вече е на живо с важни поправки за PS4, PS5 Footie заглавие на Konami Konami пусна Актуализация на eFootball 1.0.0 като част от сериозен тласък за съживяване на слабеещото фути заглавие след пускането му през септември миналата година. Известен е още като актуализация на eFootball 1.02 и добавя множество поправки и друго съдържание въз основа на обратна връзка. - Rideforthefuture

Konami пусна Актуализация на eFootball 1.0.0 като част от сериозен тласък за съживяване на слабеещото фути заглавие след пускането му през септември миналата година. Известен е още като актуализация на eFootball 1.02 и добавя множество поправки и друго съдържание въз основа на обратна връзка.

Свързано съдържание – Пълно ръководство за Sony PS5 – Всичко обяснено на PlayStation 5 за нови потребители

Официалните бележки за актуализация на eFootball 1.0.0 все още не са обявени, но ще актуализираме тази статия, след като бъдат разкрити. Междувременно, ето кратък фрагмент за това какво да очаквате:

Водени от обратна връзка, получена от нашите потребители, ние работихме върху отстраняването на грешки, коригирането на баланса на играта и добавянето на нови елементи към играта, за да я направим още по-приятна за нашите потребители.

Ще има и добавяне на режима на играта „Dream Team“ – представен преди като „Creative Team“ – в който играчите могат да се насладят на изграждането на свой собствен отбор и да се борят с други „Dream Teams“ от цял ​​​​свят.

See also  Roblox Stock: Изграждане на мощна екосистема