Електронен учебник по история 5 клас

Дата на публикация: 04.04.2021

Тетрадката съдържа и четири обобщителни теста, съобразени с обобщенията в учебника. Екипът на Ciela.

Имайте предвид че няма техническа възможност за добавяне или премахване на артикули от вече завършени поръчки. Както по-опитните, така и начинаещите учители могат да открият в нея иновативни идеи, които да преработят творчески в своята работа с учениците в 6. Тяхната цел е да бъдат помощник на ученика в откриването на най-важната информация в урока, в ориентирането в събитията. Тетрадката допълва учебника с разработки на всичките 39 теми за нови знания.

Препоръките във всяка тема насочват към най-важните акценти от учебното съдържание.

Благодарим за разбирането. Изтегляне на презентация. Във всеки урок е включена по една задача - откъс от документ, научен текст или създаден за целите на обучението методически тек. Работата с атласа дава възможност децата да разширят и затвърдят знанията си.

Книгата съдържа всички елементи на практичен помощник на учителя за осъществяване на учебния процес.

По възможност, молим да не правите спешни поръчки, защото не гарантираме тяхното изпълнение в по-ранен срок от обявения. КЛАС Екатерина Михайлова, Теодора Борисова-Петрова, Никола Дюлгеров Тетрадката дава възможност на учениците не само да възпроизвеждат информация, но и да развиват своите умения, наблюдателност и въображение. Мукарзел, Т.

Други интересни предложения:

Този уебсайт използва "бисквитки", за да предлага всички свои функционалности на потребителите си. Клиентът бива уведомен, чрез мейл, за промяната статуса на поръчката си. С тази книга ще обиколиш легендарни градове, строени в хода на човешката история, ще надникнеш в ежедневието на хората, които са живели в тях. Сходни презентации. В тази книга ще направим културно пътешествие във времето и пространството.

Част от задачите са за работа в клас, други — за самоподготовка. Възможностите за увеличаване на отделните елементи от методическия апарат позволяват тяхното успешно използване през целия урок.

Кирил и Методий начало Филм 9. Заявената за покупка стока се доставя за сметка на Клиента на посочения от него "адрес за доставка" с куриерска фирма "Спиди". Презентацията се зарежда. Предложени се методически насоки и разработки към всеки урок.

Кирил и Методий в Рим Филм 3.

Материали за обучение

To use this website, you must agree to our Privacy Policy , including cookie policy. Системната работа с атласа в клас и у дома осигурява на децата разбиране на древната история и трайни знания. Дейността на учениците на Кирил и Методий: Едни от най-видните ученици на Кирил и Методий били Климент и Наум; Климент работел в Югозападните български земи, в Охрид обучил голям брой ученици, които станали учители, свещеници и книжовници; Наум работел в Североизточните краища на България , създал широк кръг от ученици и последователи; в храмовете в Плиска звучала славянска реч, така новата религия станала по-достъпна за всички вярващи; Византийското влияние отслабнало, хората приели Бог в сърцата си и станали истински християни.

Създаване на славянската азбука: през г.

Към всяка тема за нови знания са дадени между 3 и 4 задачи с цел ученикът да повтори под различна форма компетентностите като очаквани резултати от обучението в 6. I agree. Explore historical cities from the past and peek into the everyday lives of their inhabitants, електронен учебник по история 5 клас, всеки от които започва с карта и линия на времето!

Учебният материал е обособен в четири раздела, then get ready to walk around inside castles and fortifications - just like a real time traveller. Учителите имат възможност да използват тестовете за текущ контрол.

Презентация по темата: "5клас ЕЛЕКТРОНЕН УЧЕБНИК за пети клас"— Препис на презентация:

The digital adventure starts in ancient Egypt and terminates in present-day Europe. Учебник по история и цивилизации за 5. В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката или предаването на Вашата поръчка.

JavaScript seems to be disabled in your browser. Книгата предлага още: годишно разпределение, литература и интернет сайтове, четири теста за входно и изходно ниво и за срочна проверка.

КЛАС Екатерина Михайлова, св, университети. Включените в учебника кратки документални филми за цар Самуил и битката при Траянови врата, чрез мейл. Благодарим ви. Моите презентации Профил Обратна връзка Излизане.

Клиентът бива уведомен, Маргарита Димова Тетрадката предоставя на петокласниците възможност не само да възпроизвеждат дадена историческа информация? Учебници История и цивилизация. Представените методически подходи и атрактивното графично оформление отговарят на съвременните очаквания за стимулиране активността на учениците при овладяване на предвидените ключови компетентности.

I agree. Проучете и запишете имената на учи, електронен учебник по история 5 клас.

Тяхната цел е да бъдат помощник на ученика в откриването на най-важната информация в урока, в ориентирането в събитията.

Задачите са с избираем и със свободен отговор. Чрез тях учениците не само проверяват знанията си, но и развиват умения и компетентности, предвидени в учебната програма: подреждат събития върху линия на времето; идентифицират понятия; извличат информация от карта; разпознават събития и личности; представят и анализират първични исторически извори и др.

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

Славянските първоучители. Reading this book and using the 3D apps you can become a participant of a cultural time travel spanning continents and historical eras. Учениците имат възможност за самопроверка с помощта на отговорите и скалата за оценяване, а учителите могат да използват тестовете за текущ контрол.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии: