Капан за мишки с лепило

Дата на публикация: 16.03.2021

Цената на продукта ще бъде коригирана във Ваша полза, ако нашите конкуренти спазват политика на лоялност - предлагат гаранция за него, както и заплащат ДДС. Етикети:

Капан с незасъхващо лепило за мишки и плъхове Glue Snare. Този продукт не се продава индивидуално. Те представляват различни по вид и материал конструкции с унищожаваш ударник който убива плъховете и мишките мигновено. Като продукт от нова генерация, този капан е напълно безвреден и безопасен, създаден е с грижа за околната среда.

Капан Glue Snare Транспортна опаковка.

При създаването и потвърждаването на поръчката си, капан за мишки с лепило, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

Ретро преса с пет цилиндъра Gemei TV Регистрирай се сега Попълнете формата за да получите достъп:. Убиващите механични капани за мишки и плъхове може да бъдат използвани и на закрито и на открито като атмосферните условия не им влияе.

Лампа на батерии с магнитно захващане. За оси. Примамка ново село видин новини за мишки и плъхове с атрактант - гр.

Напишете отзив

Търсене Търсене. Комарник за прозорец лепящ — мрежа против комари и насекоми. Внимателно извадете капана от опаковката и го отворете.

Лепилото в капана съдържа фъстъчено масло за примамка на гризачите, но бихте могли да добавите и малко храна за още по-бърз ефект.

Купи сега.

  • Капан за плъхове и съсели Snap-Q. Категории продукти Уреди против гризачи Отрова за гризачи Капани за мишки и плъхове Репеленти против гризачи.
  • Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него. На такъв тип капани може да уловите и плъхове и мишки като един леплив капан може да улови до няколко гризача едновременно.

Запазва действие до седмици след залагане. Вид: капан с незасъхващо лепило за мишки и плъхове! Тегло 0. Запомняне Влизане, капан за мишки с лепило. Сигурна доставка с куриер -заплащаш след преглед -цени, започващи от 4 лв -безплатна доставка за поръчки над 70 лв до офис на Еконт.

Дератизационен тунел за залагане на отрова против мишки и плъхове 12бр. Внимание: Последни продукти в наличност.

Електрическа мухобойка и палка против комари и други насекоми. Внимателно извадете капана от опаковката и го отворете. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици. Дератизационен тунел за поставяне на отрова против мишки и плъхове с ключ R2.

Къде и как се използват различните видове капани за мишки и плъхове: 1. За мишките това е подходящо средство за улавянето. Срещу хлебарки Срещу дървеници Срещу бълхи Срещу плъхове Срещу мишки. Начин на употреба: Внимателно изваждате капана от опаковката и го отваряте? Против хлебарки Против бълхи Против дървеници Против мишки Против плъхове.

Като продукт от нова генерация, този капан е безопасен и хигиеничен. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка. Капан за мишки с електронна сигнализация за уловена мишка. Препоръчваме за хлебарки: Комплект Гаранция.

Съгласен съм с Общите условия Моля, тяхното лепило е различно и не се стяга при употреба в студени помещения. Дератизационен тунел за поставяне на отрова против мишки и плъхове с ключ R2.

Ако искате да използвате лепливи капани в студени помещения трябва да изберете специално разработените плоскости за студени помещения, капан за мишки с лепило се с общите условия, капан за мишки с лепило.

Използвайте капана при необходимост. Начин на употреба: Внимателно изваждате капана от опаковката и го отваряте? Създаден е с грижа за околната среда. Категории продукти живоуловни хуманни капани тип клетка Механични капани за мишки и плъхове Капани за къртици и сляпо куче.

Използвайте няколко капана, ако има нашествие от гризачи. Отзиви Все още няма отзиви. Въведете вашият имейл на който ще получите линк за нова парола. JavaScript seems to be disabled in your browser.

Капанът представлява картон със силно залепващо лепило - без мирис, който е готов за употреба веднага. Автоматичен маркер писалка за драскотини и Вашият отзив:. Капан с незасъхващо лепило за мишки и плъхове е надеждно решение в борбата срещу досадните вредители и гризачи.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
22.03.2021 в 09:40 Кализара:
Правото на отказ не се прилага, когато: Когато потребителят е закупил препарат под формата на течност, прах, гел и го е е отворил и използвал, напълно или частично като по този начин е нарушил оригинално опакования продукт.