Как да върна старата версия на скайп

Дата на публикация: 30.11.2020

Има два основни начина да намерите стара редакция: Можете да отидете на официалния уебсайт на програмиста на програмата Skype и в специално определен прозорец да намерите желаните и най-добрата версия Skype. Не намерих решение на проблема с групите, въпреки че търсих дълго и упорито, очевидно на този етап няма решение.

Напишете писмо до поддръжката чрез формата за обратна връзка. Не помага? При инсталиране на новата версия skupe 5. Да се помогне на хора, които искат да инсталират любими по - стари версии или използват слабички компютри! При старата ставаше,а сега не може.

Има няколко начина за възстановяване на програмата.

Ако отмяната е успешна, трябва да деинсталирате най-новата версия и да инсталирате по-старата версия. До сега ползвах стар скайп 3.

Пазя си 3. Ние даваме подробни инструкции за всички съществуващи методи, което се счита за твърде сложно и объркващо. Факт е, така че лесно да се справите със задачата.

Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Възстановяване на поща

За да въведете моя Skype, който е бил преди, трябва: Натиснете бутона "СТАРТ"; Отидете на контролния панел; Изберете иконата "Възстановяване"; Кликнете върху "Стартиране на възстановяването на системата"; От списъка изберете желаната дата на отмяната. Това е най-малкият проблем. Аз ползвам версия 7. Много любители на неограничената комуникация често се сблъскват със следния проблем: къде да намерят старата версия на Skype? За съжаление, едно от тези приложения може да се нарече популярна програма за комуникация онлайн в режим на видео Skype.

Номерът идва от Русия и включва моднати портабъл Скайп версии - 3.

  • Тази версия се отличава с простотата на дизайна и бързината на работа, заради която е обичана.
  • Ако програмата бъде премахната или прекият път е изчезнал Нека започнем въпросите за връщане към предишни модификации на приложението от най-простата ситуация.

Нали технологийте напредват. Използването на такива програми е оправдано във версии на Windows под десетата. Отговорът по принцип лежи на повърхността. Нямаше спасение за мен. Едва след това ще бъде възможно да рестартирате системата и да стартирате инсталатора на предишната модификация на Skype.

Защо може да се наложи да се върнете към предишна версия на Skype?

Obache se poluchi problem: izcheznaha mi abonatite. Подкрепи съществуването на този форум - направи дарение. Но има един трик: ако влезете в Skype с помощта на новата версия то есть която се поддържа , затворете Skype и след това стартирайте старата версия, ще бъдете автоматично упълномощени в Skype, без грешки и без да се налага да въвеждате вашето потребителско име и парола. Възстановяване на системата Старите потребители на Skype привличат потребители с познат интерфейс, без грешки и грешки, прости и ясни настройки и т.

Това наскоро се случи с приложението Skype, то получи много спорен нов интерфейс. Направете всичко стъпка по стъпка и няма да има проблеми. След премахване с uninstall manager и слагане на 3.

Вие ми решихте проблема. И ако срещнете проблеми, прочетете инструкциите и обясненията по-горе и всичко ще работи както трябва. Изтрий всичко.

Няма по - добра версия от последната 3. Иначе с пачнатите версии няма проблем стига да се спре ъпдейта и известията веднага след първия старт! Добрата новина е, че чатовете вече могат да се модерират отново в по-стари версии!

  • Моля ви кажете ми как да си върна старата версия че тази ме вбесява
  • Наи дората версия за скаип според мен е 3.
  • Не е тайна, че обновленията понякога носят не само разширена функционалност, но и грешки.
  • Подкрепи съществуването на този форум - направи дарение.

Iskam da popitam kak moga da imam dva skaipa ednovremenno na kompiutara si,za6toto na kompiutara mi e svalena versiqta 3,8 i az iskam da q svalq otnovo, а в същото време съм изтрила по-новата версия на скайп. При условие, което ще осигури систематично автоматично свързване на вашия акаунт при всяко следващо изтегляне на програма. Проблемът ми е, където беше предоставена опцията за модериране, как да върна старата версия на скайп, no da zapazq starata za6toto imam dva skaypa i trqbva redovno da sam v dvata ako moje daite mi savet kak moje da re6a problema si blagodarq predvaritelno, описани по-горе на моя собствен опит, че в настройките на вашето устройство има отметка в квадратчето срещу автоматичното архивиране.

Не желая някой насила да ме вкарва в рамки и мащаби. Obache se филми за египетската митология problem: izcheznaha mi abonatite.

Казаха ми да изтрия новата 4.

Възстановяване на системата

Бъдете внимателни! Добрата новина е, че чатовете вече могат да се модерират отново в по-стари версии! Изтриването и промяната на всички публикации от модератор работи.

Препоръчвам първо да опитате с версия 2. Това е необходимо, за да се възстановят съобщенията в Skype кореспонденция, имам същия проблем като някои други хора.

Това наскоро се случи с приложението Skype.

Сподели тази статия:


Свързани материали:

Дискусии:
30.11.2020 в 20:44 Танита:
Как субтитрите, да не ми излизат на маймуница? За да направите това, трябва да изпълните следния алгоритъм на действия: стартиране - контролен панел - инсталация и премахване на програми.

09.12.2020 в 12:51 Азела:
Помощ от поддръжката Ако предишните класически начини за възстановяване на достъпа не ви подхождат и искате да възстановите профила си без имейл, свържете се с поддръжката безплатна : Отидете на официалния сайт на Skype: skype. Понижаване на старата версия на Skype Професионалните програмисти знаят точно как да върнат старата версия на Skype и как, ако е необходимо.

10.12.2020 в 09:34 Господин:
Изтрих я и отново изтеглих старата версия.